Condo

20 Crisp Modern Condo Bedroom Furniture for Uncluttered Look

Di kondominium, bilik tidur mungkin telah terhad ruang untuk gaya dengan tetapi ada juga yang lain kondo itu tawaran yang sangat besar ruang untuk tidur, yang datang dengan harga yang mahal, tentu saja. Lebih sering daripada tidak, kondo tidur pedalaman semua siap berpakaian dalam bentuk moden. Kadang-kadang, jika anda beruntung tidur datang dengan built-di almari atau pakaian yang datang dalam berguna bagi orang-orang yang bekerja pada bajet. Tetapi bagi orang-orang yang tidak begitu bernasib baik dan perlu membeli dan mendapatkan semua yang perlu perabotan, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mendapatkan hiasan dengan bentuk moden unsur-unsur. Membersihkan garis lurus, anggun, tugas berat dan ruang-saver picks yang terbaik. Dalam menghias hiasan moden, mendapatkan moden-inspirasi perabot adalah perlawanan yang sempurna untuk mendapatkan kelihatan bersatu.

Moden tidur di perabot bergaris dengan reflektif dan permukaan licin. Gaya adalah mudah, kebanyakannya geometri, rapi dan berfungsi. Ia meningkatkan ruang dan menciptakan ilusi ruang yang lebih besar, membuat ia besar untuk kondominium atau apartmen dan orang-orang dengan ruangan yang kecil. Apa yang membuat ia menarik kepada orang-orang pada masa kini, selain dari yang bergaya dan unik adalah bahawa ia adalah lebih mudah untuk mengekalkan dan tetap bersih. Ia adalah kerana minimalis alam yang tidak selamat datang perhiasan atau pernak pernik yang menjadikan ia sesuai untuk profesional muda dan orang-orang sibuk sama. Lihat melalui kami 20 moden kondo perabot untuk membantu anda dengan gaya rumah anda.

kondo-bilik tidur-perabot

1. SMA Mobili Spa, Italy

moden set kamar tidur

SMA Mobili Spa, Italy

Ini adalah bergaya, moden itali set kamar tidur sempurna di memberikan selesa bersantai dan mewah. Geometri loghat di kepala membawa tekstur dan bergaya corak, cukup untuk membuat satu kenyataan. Malam berdiri dan lemari dalam gelap merpati mat pernis menambah kelembutan dan keanggunan untuk seluruh set.

2. CUKUP Moden 18

moden set kamar tidur

La Vie

Ini hitam dan putih set kamar tidur anda dengan malam meja rias, cermin dan dada yang pasti untuk membawa fun, garis bersih permukaan reflektif dan itu memberikan off chic dan bergaya moden vibe.

3. Volterra

tidur moden

Moden Miami

Membuat ilusi terapung tidur dengan ini indah Volterra tidur. Ia telah telus akrilik kaki dan MEMBAWA lampu di bawah untuk memberikan bergaya ambien cahaya memberikan terapung-seperti penampilan. Tempat tidur ini adalah sempurna untuk perlawanan apa-apa moden atau contemporary kondo dalaman.

4. BB 02

moden tidur di perabot

Momento Italia

Perlawanan anda putih tidur dalaman dengan putih perabot dan membuat termenung ruang dengan apa-apa tapi garis bersih dan kekacauan bebas melihat-lihat. Ini indah tinggi gloss laker tidur dilengkapi dengan kulit laras kepala dan sisi rak, menciptakan ilusi setelah rak terapung di samping tempat tidur.

5. Bentuk Dalam Jangkauan

moden tidur di perabot

Bentuk Dalam Jangkauan

Buka rak atau menggantung rak pasti akan bekerja di ruang terhad. Ia membawa terbuka dan lapang perasaan memberi yang lebih luas untuk merayu. Besar moden tidur di kelabu menambah kenyamanan dan kelembutan melanggar semua-putih di bahagian dalaman.

6. Dibuat Di Italia Kualiti Mewah Elit Tidur Di Perabot

moden dapur perabot

Perdana Bentuk Klasik

Ini Cherry itali tidur di perabot memberikan keluar Zen dan santai rayuan. Air dan kayu kaya perhatikan adalah kombinasi yang hebat yang akan membawa keselesaan dan menenangkan kesan kepada anda dalaman yang kedua-dua contemporary dan moden.

7. Moden Tidur Dengan Penyimpanan

moden tidur dengan penyimpanan

Avetex Perabot

Membawa yang moden vibe di kondo anda tidur dalaman dengan ini menakjubkan buatan tidur dengan lampu menyala di kepala dan penyimpanan di bawah. Anda akan menjadi kagum dengan bergaya merayu ketika memberikan anda begitu banyak simpanan.

8. Daisy

moden tidur

Android Garis

Memberikan bilik tidur anda jenis dan bergaya kenyataan dengan bergaya ini tempat tidur. Ia telah penyimpanan yang luas untuk menjaga harta peribadi; penyelesaian yang baik untuk ruang kecil.

9. Loto

moden tidur di perabot

SMA Mobili – Itali

Membiarkan anda mengambil kepala pusat peringkat dengan ini indah putih eco-kulit tidur. Yang unik loghat pasti memberi anda tidur rasa moden mewah. Berpasangan dengan moden kabinet almari pakaian dalam warna hitam untuk membawa sebaliknya atau menggunakan satu sama seperti yang di tempat tidur untuk membuat bersatu lihat.

10. Pusat

moden tidur di perabot

Moden Miami

Dapatkan pintar tempat tidur untuk anda hiasan moden untuk perlawanan yang minimalis melihat anda mengintai untuk. Ini buatan tempat tidur punya remote dikawal kepala anda dapat menyesuaikan diri dengan kedudukan yang anda inginkan. Ia juga telah dibina-di nightstands yang telah flip yang terbuka design dengan tiga ruang untuk menyimpan barang berharga anda mudah dicapai.

11. Dupen

moden tidur

Dupen

Ini hitam tidur dengan besar-besaran kepala membawa begitu banyak karakter dan drama untuk ruang. Gunakan hitam tidur di perabot untuk meminjamkan kontras dan loghat terhadap dinding putih.

12. Garcia Tidur

moden tidur di perabot

Avetex Perabot

Ini bergaya set kamar tidur pasti akan memberi anda yang moden vibe yang anda inginkan. Geometri-inspirasi kepala adalah kenyataan sendiri sementara nightstands dan dada dengan membersihkan garis lurus, alat metal keliling untuk kemping reka bentuk dan tinggi gloss selesai akan membawa bergaya dan anggun bakat untuk ruang anda.

13. Turin Tidur

moden perabot

J&M

Tambah canggih, moden keanggunan anda tidur dengan ini menakjubkan-keping! Tempat tidur ini pasti mengambil perhatian dengan menarik kepala yang unik geometri loghat dan membawa lampu dan abu-abu terang dan hitam selesai pernis akan sepadan apa-apa moden direka ruang.

14. Wanderer

moden perabot

Nella Vetrina

Selain daripada mendapatkan mewah-mencari tempat tidur dalam semua moden keanggunan, keping dengan permukaan reflektif dan licin selesai juga akan menambah glam ke ruang anda. Cermin bersaiz akan membawa kedalaman dan ilusi visual dari bilik yang lebih besar. Tempat itu dinding untuk mendapatkan ilusi mempunyai tambahan lantai ruang atau seluruh jendela untuk itu untuk mencerminkan cahaya asli akan datang dari itu.

15. Lidia

moden kondo perabot

LC Mobili

Dapatkan minimalis melihat di kamar tidur anda dengan pergi semua putih di perabot. Lurus, membersihkan garis-garis, putih segar dan berkilat akan melakukan trik di memberi moden vibe yang anda inginkan.

16. Artik

moden perabot

Moden Miami

Kombinasi hitam dan putih perabot surefire dalam membuat kondo anda tidur pedalaman berkelas dan moden. Itu almari pakaian hitam membuat latar belakang yang menakjubkan untuk hal ini indah, moden putih tidur. Ia memberikan sebaliknya, menarik dan sedikit drama dalam bilik.

17. Perusahaan

moden perabot

Nella Vetrina

Bilik tidur seperti yang lain adalah apa ini luar biasa keping akan memberi anda ruang! Rupa yang unik dan geometri diilhamkan dari bentuk akan meminjamkan moden keanggunan dan mewah untuk apa-apa di rumah.

18. Lucca Set Kamar Tidur

moden tidur di perabot

J&M

Hitam laker perabot seperti ini dengan sentuhan kristal akan meminjamkan gaya dan moden glam di pedalaman mana-mana. Rupa yang unik dan anggun merayu adalah menawan dan menarik, bahwa semua potongan-potongan ini boleh berdiri keluar sebagai kenyataan sendiri.

19. Po

moden tidur di perabot

LC Mobili

Moden juga tentang berani blok warna. Menggunakan warna cerah di perabot adalah cara yang bagus untuk membawa warna di ruang anda. Menjaga anda dinding di neutral akan memberikan satu perbezaan yang indah, menambah bersenang-senang dan roh ke ruang anda.

20. Lanai Moden Tidur

moden tidur di perabot

Modani

Hidup kehidupan bandar dalam keanggunan dengan ini moden hiasan! Krom perabot berpasangan dengan bergaya tidur dengan yang lebih besar kepala pasti memberi anda ruang mewah dan rasa selesa.

Moden tidur bukan yang keras untuk mencapai seberapa lama yang kau punya perabot moden untuk mengisi ruang anda. Anda telah melihat orang-orang luar biasa moden tidur di perabot pada senarai kami yang pasti untuk memberikan anda kondo ruang segar dan bergaya. Untuk orang-orang dengan yang kecil ruang bilik tidur, pastikan untuk mengambil perabot yang akan membantu anda menyelamatkan ruang. Memilih pakaian dengan pintu geser yang naik ke langit untuk memaksimumkan ruang anda. Inovatif tidur dengan banyak fungsi tidak akan hanya membantu anda menyelamatkan ruang, tetapi ia juga akan membantu kau menyelamatkan lebih banyak uang juga. Semakin lengkap set kamar tidur adalah cara yang baik untuk menjaga baik-diselaraskan, dan mengekalkan minimalis allure. Yang diletakkan besar-besaran cermin akan tidak hanya memberikan anda kamar mendalam, tetapi ia juga akan memberi anda ruang satu ilusi yang besar dan dilanjutkan ruang. Akhir sekali, membuat kamar anda nyaman dengan memilih yang tepat lampu perlawanan, orang-orang dengan malap akan bekerja hebat dalam mewujudkan mengundang dan santai suasana yang semua bilik tidur seharusnya.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button